Home Teknologia Digital Nomadin parhaat kokeilut

Digital Nomadin parhaat kokeilut

5 min read
Comments Off on Digital Nomadin parhaat kokeilut
0
1,062

Digitaalinen nomadi on ilmiö, joka saattoi olla olemassa vasta 2000-luvulla. Jos luokittelet itsesi digitaaliseksi nomadiksi, onnittelut: olet edelläkävijä.
Onnittelut ansaitsevat myös digitaalisen nomadin hänen valtavan rohkeutensa ja urheutensa jahtaaessaan epätavanomaista elämäntapaa mahdollisista riskeistä ja kamppailuista huolimatta. Tässä tarkastellaan joitain koettelemuksia ja haasteita, joita digitaalinen nomadi kohtaa. Jos elät jo tätä elämäntapaa, saatat tunnistaa osan näistä, jos et, tämä voi toimia hyvänä mahdollisena varoituksena, joka auttaa sinua päättämään, sopiiko elämäntapa sinulle.

Mikä on digitaalinen nomadi?

Ensinnäkin: mikä on digitaalinen nomadi?
Pohjimmiltaan digitaalinen nomadi on henkilö, joka päättää luopua tavanomaisista moderneihin elämäntyyliin liittyvistä ylellisyyksistä etsiessään seikkailua ja jatkuvaa matkustamista. Tämä on joku, jolla ei ole paikkaa, jota he kutsuvat kodiksi, vaan hän liikkuu jatkuvasti paikasta toiseen, näkee uusia maita ja kokee uusia asioita.
He pitävät yllä itseään tämän jatkuvan inertian aikana työskentelemällä verkossa – missä “digitaalinen osa” tulee mukaan. Digitaalinen nomadi heittää kannettavan tietokoneen pussiinsa selkään ja matkustaa sitten ympäri maailmaa käyttäessään koko ajan omiaan. tietokone- ja nettiyhteydet kahviloissa toimimaan, tarkoittaako se passiivisten tulojen tuomista bloggaajana tai palvelun myymistä kirjoittajana, suunnittelijana tai koodaajana.

Kokeilut

Tämä on digitaalisen nomadin elämää pähkinänkuoressa. Mistä näistä haasteista puhuimme? Tässä on vain muutamia kamppailuja, joita tämä elämäntapa tuo mukanaan…

Elämän mukavuudet

Asia, joka estää monia ihmisiä tulemasta digitaalisiksi paimentolaisiksi, on se, että he tietävät kaipaavansa olennon mukavuutta liikaa. Tähän luokkaan kuuluvia mukavuuksia ovat esimerkiksi kuumat teekupit, suosikki-TV-ohjelmat ja kuumat kylvyt. Ellet ole yksi niistä saastaisista rikkaista Internet-markkinoijista, huomaat, että joudut yöpymään hostelleissa suuren osan ajasta, mikä tarkoittaa majoituksen jakamista muiden haisevien matkailijoiden kanssa ja jatkuvaa kannettavasta tietokoneestasi huolehtimista. Se tarkoittaa myös sitä, että joudut käyttämään samoja vaatteita viikkoja, ellet pese niitä meressä…

Työn vaikeus

Digitaaliseksi nomadiksi tullessasi luultavasti odotat saavasi täydellisen vapauden ja voivasi elää elämää täynnä seikkailuja. Usein vaikka se ei tunnu ollenkaan siltä. Vaikka oletkin rento työstäsi, tämä ei muuta sitä tosiasiaa, että tarvitset tuloja ja joskus se johtaa siihen, että joudut työskentelemään, kun se ei ole mukavaa.
Ja se tarkoittaa, että joskus aiot olla kauniissa kaupungissa, jossa on kukoistava sosiaalinen kohtaus… vain ja huomaat istuvasi pimeässä työskennellessäsi. Tai sinun täytyy herätä klo 3, koska asiakkaasi on eri aikavyöhykkeellä. Ja kun et löydä pistorasiaa tai internetyhteyttä, asiat voivat vielä stressaantua.
Tekniikka
Kyllä pistorasian puute on iso stressi, mutta niin on myös WiFi-yhteyden puute. Tai hio näppäimistöäsi. Tai valtava matkapuhelinlasku. Tässä vaiheessa olet erittäin riippuvainen teknologiastasi, ja jos se menee pieleen, joudut jumiin vieraaseen maahan ilman keinoja.

Asiat, joita kaipaat

Huomaat myös kaipaamasi monia asioita. Olemme kattaneet olentojen mukavuudet (ja henkilökohtaisen perusturvan…), mutta huomaat tietysti myös kaipaamasi paljon ihmisiä: erityisesti perhettä. Jos olet parisuhteessa, tämä voi positiivisesti katkaista sen suhteen. Tulet jopa kaipaamaan tavaroitasi, ja tietysti pohtia, missä aiot säilyttää tavarasi, on suuri ongelma.

Load More Related Articles
Load More By Cory Blaine
Load More In Teknologia
Comments are closed.

Check Also

Käyttäjien tuottaman sisällön rooli markkinointistrategioissa

Markkinointimaailma on muuttunut dramaattisesti digitaalisen aikakauden myötä, ja yksi kes…